Μελέτη και Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Το φυσικό αέριο αρχίζει να εδραιώνει τη θέση του ως ένας από τους πιο οικονομικούς και δημοφιλείς τρόπους θέρμανσης. Η χαμηλή τιμή του φυσικού αερίου  σε συνδυασμό με τα αποδοτικά μηχανήματα που προσφέρουν τεράστια οικονομία, έχουν ανεβάσει τη θέρμανση με φυσικό αέριο στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η επίσκεψη στον χώρο σας είναι  απαραίτητη για τη μελέτη της εγκατάστασης, ώστε να μπορέσουμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση με το ακριβές κόστος εγκατάστασης.

Οι εργασίες του εγκαταστάτη για την τοποθέτηση του επίτοιχου λέβητα και τη σύνδεσή του με την εγκατάσταση διαρκούν λίγο (2-3 μέρες ανάλογα την εγκατάσταση). Όλη η διαδικασία από την αίτηση σύνδεσης μέχρι και το ραντεβού ενεργοποίησης διαρκεί ενάμιση με δύο μήνες. Συνεπώς, αν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε αλλαγή τρόπου θέρμανσης στον χώρο σας και τοποθέτηση επίτοιχου λέβητα αερίου, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες.

  • Εξερευνήστε το miloclima.com για υπηρεσίες Θέρμανσης, Ύδρευσης και κλιματισμού.Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για εξατομικευμένες προσφορές και εξειδικευμένες λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Βρείτε τον ιδανικό τρόπο για να διατηρήσετε τον χώρο σας άνετο και οικονομικό.

  • Πάρτε μας τηλέφωνο ή στείλτε email:

    • 6977426528
    • 6981068402

    miloclima@gmail.com

    Αλ. Μπινιώρη 64, Νεάπολη 567 28