Εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ηλιακών θερμοσιφώνων

Ο έλεγχος και η συντήρηση του ηλιακού μας θερμοσίφωνα, πρέπει να γίνεται μία φορά τον χρόνο, ώστε ο ηλιακός θερμοσίφωνας να λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής του.

 

Μετά από χρόνια λειτουργίας του ηλιακού μας θερμοσίφωνα μπορεί να παρατηρήσουμε μείωση  της ποσότητας του ζεστού νερού στο μπάνιο ή  στην κουζίνα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να γίνει συμπλήρωση του αντιψυκτικού υγρού, όπως επίσης, έλεγχος του μπόιλερ του ηλιακού μας θερμοσίφωνα για διαρροές, συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση, έλεγχος αν έχει τρυπήσει το μπόιλερ λόγω διάβρωσης ή φυσικής φθοράς, οπότε χρειάζεται άμεση αντικατάστασή του. Η επιλογή του κατάλληλου μπόιλερ εξαρτάται από το υλικό της δεξαμενής που επιθυμούμε να έχει (χάλυβας – ίνοξ ή γυαλί), τη χωρητικότητά του σε λίτρα, (ανάλογα με τα πόσα άτομα έχει το κάθε νοικοκυριό) και τους δυνατούς τρόπους θέρμανσης του νερού, οπότε μπορεί να είναι διπλής ή τριπλής ενέργειας.

Για την επιλογή του κατάλληλου και οικονομικότερου μπόιλερ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού όπως επίσης, ότι πρέπει να είναι  συμβατό με τους ήδη υπάρχοντες ηλιακούς συλλέκτες. Η επιλογή και η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνει με τη βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών.

Εγκατάσταση θερμοσιφώνων και μπόιλερ

Όταν ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας του σπιτιού μας δεν ζεσταίνει το νερό όσο γρήγορα το ζέσταινε παλαιότερα ή και καθόλου και όταν ενδεχομένως υπάρχει  διαρροή νερού από τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, τότε χρειάζεται επισκευή. Πιθανές λύσεις είναι η αλλαγή του θερμοστάτη,  της αντίστασης ή της βαλβίδας ασφαλείας. Κάποιες φορές, ίσως χρειαστεί αντικατάσταση ολόκληρος ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας λόγω παλαιότητας ή επειδή έχει τρυπήσει ή σκουριάσει.

Ανάλογα με τα άτομα και τις ανάγκες του νοικοκυριού, μπορούμε να επιλέξουμε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα 60lit, 80lit ή και 100lit, ακόμα και μπόιλερ, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με το καλοριφέρ, για να έχουμε ζεστό νερό  όλο τον χειμώνα.

Η επισκευή ή η αντικατάσταση ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα συνιστάται να γίνεται πάντα από κάποιον έμπειρο επαγγελματία.

Επισκεύη και αντικατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσηςΑναλαμβάνουμε:

Αναλαμβάνουμε:

 • την εγκατάσταση νέου δικτύου αποχέτευσης.
 • την αντικατάσταση ή ανακαίνιση του παλαιότερου δικτύου.
 • την επιδιόρθωση οποιαδήποτε διαρροής στις σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου του χώρου σας.
 • την επισκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων της κουζίνας και του μπάνιου μας.

Επισκεύη και αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης

Αναλαμβάνουμε:

 • την εγκατάσταση νέου δικτύου ύδρευσης στον χώρο σας.
 • την αντικατάσταση ή ανακαίνιση του παλαιότερου δικτύου.
 • την επιδιόρθωση οποιαδήποτε διαρροής στις σωληνώσεις ύδρευσης.
 • την επισκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων της κουζίνας και του μπάνιου μας.
 • την επιδιώρθωση ή την αλλαγή του διακόπτη ύδρευσης και της παροχής νερού του χώρου.
 • Εξερευνήστε το miloclima.com για υπηρεσίες κλιματισμού και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για εξατομικευμένες προσφορές και εξειδικευμένες λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Βρείτε τον ιδανικό τρόπο για να διατηρήσετε τον χώρο σας άνετο και οικονομικό.

 • Πάρτε μας τηλέφωνο ή στείλτε email:

  • 6977426528
  • 6981068402

  miloclima@gmail.com

  Αλ. Μπινιώρη 64, Νεάπολη 567 28